Vakkundige tuinaanleg van A tot Z

Samen met zijn team voert Bart Janssen de aanleg van uw tuin vakkundig en volledig uit, van grondwerken en drainage, tot beplanting, bestrating, trapconstructies, waterpartijen, verlichting en afsluiting. Met 35 jaar expertise hebben we ervaring met het aanleggen van een breed gamma van tuinen, gaande van intieme stadstuinen en dakterrassen tot grote landschapstuinen met (zwem)vijvers en bedrijfsgroen.

Bij het aanleggen van uw tuin is het van groot belang om de werken doordacht en in de juiste volgorde te plannen en uit te voeren. Zo worden overbodige kosten en zorgen vermeden en maximaliseren we de meerwaarde van uw groene ruimte.

Heeft u al een tuin, maar kan deze wel een opfrisbeurt gebruiken met een nieuwe oprit, een mooi terras of een rustgevende vijver? Ook voor dit soort tuinprojecten staan we graag voor u klaar.

Uitgebreid machinepark

Met ons eigen uitgebreid en modern machinepark kunnen we de aanleg van uw tuin volledig in eigen beheer realiseren. Bovendien laat het ons toe om zo efficiƫnt en flexibel mogelijk te werk te gaan en op die manier een optimaal resultaat te behalen.

ENKELE REALISATIES

Klik verder en ontdek enkele van onze realisaties.

ontdek onze realisaties