Nieuws

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws omtrent ons bedrijf, onze projecten en mediabelangstelling.

GROENGEK(L)EURD KWALITEITSLABEL
Alle Tuinwerken Bart Janssen behaalt kwaliteitslabel GroenGek(l)eurd. Dit borgt vakbekwaamheid en professionalisme op een transparante manier. Gecertificeerde tuinaannemers voldoen aan strikte kwaliteitsregels en worden hierop gecontroleerd door een onafhankelijke controle instelling.
BRONS BIJ “DE VLAAMSE TUINAANNEMER” 2022-2023
Op 27 september werden op de vakbeurs Green in Gent Expo de prijzen van de jaarlijkse wedstrijd "De Vlaamse Tuinaannemer" 2022-2023 uitgereikt, en voor de negende keer vielen we opnieuw in de prijzen. Dit jaar behaalde ons project uit 2020-2021 in Rekem, dat volledig werd ontworpen en aangelegd door ons team, Brons in de categorie <250m2. 
TV-TUINPROGRAMMA “VAN DROOM TOT TUIN”
Ben je van plan om je tuin eens wat grondiger aan te pakken? Ben je op zoek naar creatieve ideeën, inventieve oplossingen? In oktober en november 2021 werd er elke zondag op Eclips TV en Plattelands TV de reeks "Van Droom Tot Tuin" uitgezonden, een programma boordevol tuininspiratie. 
BRONS BIJ “DE VLAAMSE TUINAANNEMER” 2020-2021
Voor de achtste keer op rij vallen we in de prijzen van de wedstrijd “De Vlaamse Tuinaannemer” en hier zijn we ontzettend blij mee. Voor de editie van 2020-2021 werd een recent project uit Opglabbeek, dat we volledig uitvoerden van ontwerp tot aanleg, bekroond met brons. Bekijk hier meer foto’s van deze toptuin en we nodigen u graag uit om onderstaand artikel uit de brochure van “De Vlaamse Tuinaannemer” te lezen.
PROJECT IN VLAM’S CAMPAGNE “HET TUINAANNEMER EFFECT”
We zijn verheugd dat een van onze recente projecten uit Opglabbeek in de kijker wordt gezet als onderdeel van VLAM’s nieuwe tv- en online campagne “Het Tuinaannemereffect”. Een tuin heeft zoveel te bieden. Zeker wanneer hij professioneel is aangelegd. Goed doordachte tuinen bieden immers het jaar rond extra levensvreugde en ademruimte. In “Het Tuinaannemer Effect” getuigen zes tuineigenaars over de troeven van hun samenwerking met een professionele aannemer, waaronder onze tevreden klant Dorina Beckx.
Lancering nieuwe website
Met trots tonen we u onze gloednieuwe website. Hier kunt u in de eerste plaats kennis maken met de verschillende diensten die met veel passie aanbieden, van tuinontwerp tot tuinaanleg en -onderhoud. Verder nodigen we u graag uit om enkele van onze realisaties te ontdekken en meer te weten te komen over ons bedrijf. Aarzel niet om contact met ons op te nemen moest u graag een afspraak maken of een offerte aanvragen. We beantwoorden met plezier al uw vragen.