Een tuinontwerp naar uw wensen

Elke mooie tuin begint met een duidelijk en sterk ontwerp. Misschien weet u al hoe uw tuin er zou moeten uitzien qua vormgeving en sfeer? Of hebt u nog helemaal geen beeld voor ogen? In beide gevallen kan u beroep doen op onze vakkennis en ervaring. We helpen u graag bij het maken van de juiste, doordachte keuzes, zowel voor de beplanting als voor bestrating, afsluiting, verlichting, waterpartijen, … Of het nu gaat om een kleine of grote tuin, de mogelijkheden zijn eindeloos. We begeleiden u graag stap voor stap bij het vormgeven van uw droomtuin.

Onze ervaren tuinarchitecten werken op ieders maat een tijdloos en stijlvol ontwerp uit, waarbij we vertrekken van uw persoonlijke wensen en rekening houden met de ligging van de tuin, de bodem, de omgeving en de stijl van uw woning. Met frisse ideeën en een creatieve benadering trachten we de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Heeft u al een tuinontwerp? Ook dan werken we dit graag verder voor u uit en overlopen we samen het ontwerp, zodat we onze expertise alsnog kunnen delen en we het maximale potentieel uit uw project kunnen halen.

neem contact op
Een gestructureerde en persoonlijke aanpak

Een gestructureerde en persoonlijke aanpak staat centraal bij Alle Tuinwerken Bart Janssen. Om polshoogte te nemen van de huidige situatie en de mogelijkheden van het terrein en om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen en ideeën, komt zaakvoerder Bart Janssen graag bij u langs om u beter te leren kennen. Dit vinden we heel belangrijk. Het moet immers “uw” tuin worden, een waar verlengstuk van uw woning.

Vervolgens meten we de ruimte op en werken we een voorontwerp uit waarin hoofdzakelijk de structuur en vormgeving worden bepaald. Zodra dit is goedgekeurd, wordt na eventuele aanpassingen het definitief ontwerp uitgetekend, met invoeging van de planten, bestrating, verlichting en andere elementen.

Als laatste stap stellen we een gedetailleerde offerte op met een overzicht van de voorgestelde planten en materialen, alsook de uitvoering van de werken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van uw toekomstige tuin en kostenraming, en komt u niet voor verrassingen te staan.

Enkele ontwerpen

Klik verder en ontdek enkele van onze ontwerpen, inclusief realisatie.

ONTDEK ONZE REALISATIES