PROJECT IN VLAM’S CAMPAGNE “HET TUINAANNEMER EFFECT” 25/03/2021

We zijn verheugd dat een van onze recente projecten uit Opglabbeek in de kijker wordt gezet als onderdeel van VLAM’s nieuwe tv- en online campagne “Het Tuinaannemereffect”.

Een tuin heeft zoveel te bieden. Zeker wanneer hij professioneel is aangelegd. Goed doordachte tuinen bieden immers het jaar rond extra levensvreugde en ademruimte. In “Het Tuinaannemer Effect” getuigen zes tuineigenaars over de troeven van hun samenwerking met een professionele aannemer, waaronder onze tevreden klant Dorina Beckx.

 

Strakke tuin met biologische zwemvijver

“Een gigantische tuin van 850 m2: dat brengt werk mee. Vraag maar aan Dorina Beckx en Guido Ferari. Ze verlangden naar een strakkere tuin. Dus schakelden ze een tuinaannemer in. Samen beslisten ze om de oppervlakte te … halveren. De ene helft is nu het speelterrein voor de kinderen van de buren. Dorina en Guido houden voor zichzelf een compacte buitenkamer over. Met gezellige hoekjes en een overzichtelijke indeling. Centraal? Een biologische zwemvijver. Met poolhouse, overdekt terras en handige tuinberging. En dankzij de eenvoudige beplanting hebben ze voortaan een pak tijd over voor die zalige plons en dat lekkere glaasje.”

Ontdek hier meer foto’s van deze prachttuin, die van ontwerp tot aanleg volledig werd gerealiseerd door ons team. 

lees verder